About Electronics Live

Een goede Apple iPhone voor weinig geld: 3 redenen om voor refurbished te kiezen

Home  /  Uncategorized  /  Een goede Apple iPhone voor weinig geld: 3 redenen om voor refurbished te kiezen

Een Apple iPhone 8 plus is een mooi toestel, maar omdat er een aardig prijskantje aan kan hangen, is de aanschaf van een refurbished model wellicht een betere oplossing. Een refurbished telefoon is een eerder gebruikt toestel dat zich nog in zeer goede staat bevindt. Een refurbished of gereviseerd toestel is uitvoerig nagekeken en grondig gereinigd, waardoor het er zo goed als nieuw uitziet, en ook zo functioneert. Wat zijn de andere redenen om voor een refurbished model te kiezen?

Goedkoper

Hoewel een refurbished Apple 8 plus toestel niet vers uit de fabriek komt, en je er ook niet de hoofdprijs voor hoeft te betalen, is de kwaliteit van het apparaat niet minder, dankzij de uitvoerige controle en eventuele renovatie. Toch is het toestel een stuk goedkoper. Het prijsverschil kan oplopen tot in de honderden euro’s, en dat voor precies hetzelfde model.

iphone 8 refurbished

De voordelen van een refurbished iPhone 8

Dezelfde garantie

Ook refurbished modellen komen met 2 jaar garantie. Dit wijst erop dat de verkoper er vertrouwen in heeft dat het toestel lang genoeg zal meegaan. Mocht er toch iets gebeuren, hoef je je geen zorgen te maken, aangezien de garantie het zal dekken.

Geen duur abonnement

Omdat een volledig nieuwe iPhone 8 plus aardig wat kan kosten, koopt men het vaak in combinatie met een abonnement, waarbij de telefoon maandelijks wordt afgelost. Het bedrag lijkt dan wat redelijker, maar bij elkaar opgeteld ben je toch aardig wat kwijt. Een abonnement van bijvoorbeeld 50 euro per maand, met een tijdsduur van 2 jaren, kost je in totaal 1200 euro. Een aardig bedrag, dat je had kunnen besparen. Als je een refurbished model koopt en daarbij een sim only-abonnement neemt of je oude abonnement houdt, kost het je uiteindelijk veel minder.


Comments are closed.