About Electronics Live

Hardlopen met TomTom

Home  /  Uncategorized  /  Hardlopen met TomTom

Hardlopen met TomTom, hoe makkelijk kan het zijn?

TomTom NV is een Nederlands bedrijf dat het verkeer, navigatie en in kaartarchivering van producten produceert. TomTom maakt ook actie-camera’s, GPS sport horloges, fleet management systemen, en locatie-gerichte producten.

Sporten met Tom Tom producten

Begonnen als verkeer navigatie, over de jaren is het Tom Tom product ontwikkeld tot functionele toepassingen, die ons leven handiger en makkelijker maakt. Zo zijn Tom Tom producten tegenwoordig veel beschikbaar in de sportwereld, door middel van GPS lokalisering en archivering.
De GPS sport horloges worden bijvoorbeeld gebruikt door hardlopers, hikers, wandelaars.

Hardlopen met TomTom

Train nog beter met TomTom. Hardlopen met TomTom, meet je prestatie en verbeter ze.

Locatie meten via GPS tijdens het hardlopen

Hardlopen met Tom Tom is een van de toepassingen, waarvoor GPS wordt gebruikt in de GPS sporthorloges. Hierdoor kun je informatie zien over je prestatie tijdens het hardlopen. Het is makkelijk te dragen om je pols en naast de prestatie informatie, meet het je hartslag, heeft het een Multisport-modus voor meerdere sporten, een ingebouwde hartslagmeter, een routeverkenner voor nieuwe routes en muziek, om tijdens het hardlopen te beluisteren.

Het hulpmiddel om je vooruitgang te registreren

Door het weergeven van real-time informatie op de GPS sporthorloges van Tom Tom, kun je slimmer hardlopen met behulp van live statistieken. Afstand, snelheid, tempo, tijd, verbrande calorie├źn en nog veel meer worden gemeten. Op deze manier weet je wanneer je een stap terug moet doen of een tandje bij moet zetten.
Heel sportend Nederland maakt er gebruik van
Het is dus niet verwonderlijk, dat vele mensen gebruik maken tijdens het hardlopen met Tom TomGPS sporthorloges. De Tom Tom sporthorloges en andere sportproducten van Tom Tom zijn in vele online winkels verkrijgbaar, vaak tegen scherpe prijzen of in de aanbiedingen, zoals bijvoorbeeld Bol.com. Maar ook zijn deze te bestellen via de eigen site tomtom.com.
Door de consumentenbond worden de producten geprezen vanwege zijn populariteit bij heel sportend Nederland en als avontuurlijk product.


Comments are closed.