About Electronics Live

Bloggen kan niet genoeg aanbevolen worden

Home  /  Uncategorized  /  Bloggen kan niet genoeg aanbevolen worden

Creëer een nieuwe ingang naar uw website met de hulp van blogs. Optimaliseer uw website zodanig voor de SEO (search engine optimalisation) om uw vindbaarheid te blijven vergroten. Maar wat heeft het bloggen daarbij van toegevoegde waarde? En waar moet u beginnen? Als uw overweegt te gaan bloggen bedenk dan goed hoe u het gaat inzetten. Het kent namelijk veel voordelen.

 

Waarom bloggen zo belangrijk kan zijn voor u?

Redenen genoeg eigenlijk. Deel uw kennis en specialiteiten om betrouwbaarheid op te bouwen. Mochten uw blogs in de smaak vallen kan het uw populariteit online verhogen. In principe zorgt een blog voor de beweging van uw website en om een hoger plekje in Google te krijgen. Zo wordt u dan ook steeds relevanter voor zoekresultaten. Dit zorgt er voor dat klanten uw website sneller kunnen vinden. Eenmaal begonnen zult u merken dat het nog best wel leuk kan zijn. Overweeg ook zeker het delen van uw blog. Want een gastblog zorgt niet alleen voor aandacht op uw eigen website maar dus ook de website waar u de blog op geplaatst heeft. Op die manier hebben beide partijen er profijt van.

bloggen

Blog jij al?


Waardevolle artikelen maken het verschil

Het zal in het begin vast wat stroef gaan. Want waar moet u over schrijven? U kunt bijvoorbeeld vertellen over uw product. Over de reviews van de klanten, de voordelen en nadelen van het product, doelgroep en concurrentie bijvoorbeeld. Maar er zijn ook onderwerpen die buiten uw bedrijf om veel aandacht trekken. Wellicht kunt u met zo’n onderwerp een link leggen naar uw bedrijf toe om op die manier twee onderwerpen tegelijk toe te lichten. Bedenk als u echt een waardevol artikel wilt schrijven, schrijf dan om uw lezers met een probleem te helpen en langzaam tot een oplossing te komen. Dit zorgt er voor dat het interessant blijft voor de lezer en hij/zij verder zal lezen.


Waar kunt u blogs op plaatsen?

WordPress is ooit puur begonnen als software om mee te bloggen. En wordt de dag van vandaag nog het meest gebruikt in combinatie met uw eigen website. Het is zeer Google vriendelijk gebouwd en het zorgt er dus voor dat uw vindbaarheid sterk verhoogd wordt. Er zijn ook genoeg andere websites waar gratis artikelen plaatsen een mogelijkheid bieden. Bijvoorbeeld via Prestashop, Joomla of gewoon via Social Media. Ben jij al bereid om te beginnen?


Comments are closed.