About Electronics Live

De nieuwste iPhone apps

Home  /  Uncategorized  /  De nieuwste iPhone apps

Iedereen met een Iphone of andere smartphone heeft hem waarschijnlijk vol staan met apps. Sommige worden dagelijks gebruikt, anderen minder vaak en sommige kun je je zelfs afvragen waarom ze eigenlijk op je telefoon staan. Ook komen er elke dag tientallen nieuwe apps op de markt, lees hieronder welke drie wel echt de moeite van het downloaden waard zijn.

Miitomo

De Mii’s die je gebruikt bij het spelen op je Wii spelcomputer kun je met deze app van Nintendo nu ook gebruiken om met je vrienden te communiceren. De extra dimensie die het eigen ontworpen poppetje geeft aan je gesprekken zal veel verschil maken. Daarnaast kun je ook foto’s maken met het poppetje en cadeau’s en munten verzamelen.

Tradono

Tweedehands kopen en verkopen is nog steeds immens populair, een goede app hiervoor was dan ook onmisbaar. Met Tradono wordt deze leegte opgevuld en kun je gratis al je overtollige spullen verkopen. Nu de app helemaal is opgefrist is het helemaal aantrekkelijk om er mee aan de slag te gaan want je eerste items staan al in een paar seconden te koop. Dus waar wacht je nog op?
Kitchen stories

Niet zo’n keukenprins of prinses maar wel de ambitie? Met deze app kun je je ambities waar gaan maken. Zoek naar het soort recept wat je wil gaan maken en vind het recept en een instructievideo, zodat je stap voor stap kunt zien wat je moet doen. Elke week weer komen er nieuwe recepten bij dus het hoeft nooit saai te worden. Ook het verzamelen van de ingrediĆ«nten is eenvoudig met het boodschappenlijstje dat bij elk recept zit. Favorieten sla je op voor later, met daarbij eventueel een leuke notitie. Net als dat je in een echt kookboek zou doen.

Alle apps zijn gratis en te vinden in de Itunes appstore.


Comments are closed.