About Electronics Live

Game top 100 allertijden

Home  /  Uncategorized  /  Game top 100 allertijden

De afgelopen decennia zijn er tal van uitzonderlijk goede games uitgekomen. Van de Atari tot de xbox One van de Commodore 64 tot de Nintendo Wii. Op deze consoles en nog vele andere zijn de nodige pareltjes uitgekomen. Niet alleen op de consoles was er veel moois te beleven, ook de pc-liefhebbers zijn door de jaren heen verwend met de nodige hoogstandjes.

Het lijkt ons dan ook een prima idee om de balans op te maken en een game top 100 aller tijden op te stellen. Het mooie van zo’n game top 100 aller tijden is dat er voor iedereen wat wils is. De oudere, meer doorgewinterde gamers zullen gelijk denken aan alle bijzondere en baanbrekende games uit het verleden, terwijl er voor de jongere gamers onder ons ook een heleboel fantastische games te bedenken zijn.

Uiteindelijk zal er dus een uitermate mooie smeltkroes ontstaan van meer dan vijftig jaar gamen. Van Pong tot Super Mario en van World of Warcraft tot Call of Duty. Iedereen heeft een andere smaak en dat is ook alleen maar mooi: de meest uiteenlopende games zullen in de game top 100 aller tijden hun opwachting maken.

In deze lijst zal je vast en zeker de nodige titels tegenkomen waar je hele waardevolle herinneringen aan over hebt gehouden. Zeer baanbrekende games op technisch vlak, games die een heel nieuw genre introduceerden en natuurlijk games waar je gewoon heel veel speelvreugde aan over hebt gehouden. Misschien gaat het wel zo kriebelen dat je die game van twintig jaar oud gewoon weer eens uit de kast haalt, waarom ook niet!


Comments are closed.