About Electronics Live

Kijk naar deze smart Wi-Fi oplossingen voor je bedrijf

Home  /  Uncategorized  /  Kijk naar deze smart Wi-Fi oplossingen voor je bedrijf

Wi-fi is niet meer weg te denken uit onze moderne maatschappij. We hebben het elke dag nodig, zowel thuis als op kantoor en onderweg. Wi-fi werkt goed, maar kan ook een grote bron van frustratie zijn op kantoor. Zonder draadloos internet werken is geen optie meer, want ook onderweg hebben we internet nodig, zoals bijvoorbeeld in de trein om nog een paar laatste veranderingen aan te brengen aan een PowerPoint presentatie. Een oplossing voor alle frustratie is Smart Wi-Fi. Maak gebruik van de acces point apparaten van Ruckus of de Ruckus unleashed modellen die het erg makkelijk voor je maken om je wi-fi te gebruiken. De acces point apparaten van Ruckus zijn verbonden met een cloud, waardoor je niet bang hoeft te zijn om je werk kwijt te raken: er is altijd een kopie. Wil je meer weten over smart wi-fi of de Ruckus unleashed modellen? In deze blog kun je meer informatie vinden over slim internet en wi-fi.

Wat houdt smart wi-fi in?

Je kunt verschillende apparaten kopen voor smart wi-fi, zoals de Ruckus unleashed modellen. Zoals eerder gezegd, zijn De acces point apparaten van Ruckus verbonden met een cloud. Hierdoor wordt er automatisch een kopie van je werk gemaakt die dan wordt opgeslagen in de cloud, waardoor je nooit je werk kwijtraakt en helemaal opnieuw moet beginnen. Mocht je computer het begeven, dan heb je tenminste nog een versie in de cloud staan. Ook zorgt deze cloud ervoor dat je altijd verbonden bent met de juiste apparaten en het internet eerlijk wordt verdeeld. Met smart wi-fi heb je geen last meer van vervelende onderbrekingen en kun je je werk doen zonder je druk te maken over de internetverbinding. De definitie van smart wi-fi is dat er tenminste één acces point is en maximaal twintig. Deze acces points zijn geschikt voor verschillende bedrijfspanden, waaronder de horeca, kantoren en fabrieken.

Internet

Wi-fi aansluiting voor een snelle verbinding.

Veilige verbinding voor zowel je personeel als je gasten

Tegenwoordig is internet niet meer weg te denken, ook niet in openbare gelegenheden. Zo krijg je waarschijnlijk regelmatig de vraag van je klanten of ze de wi-fi code mogen. Met een wi-fi code krijg je toegang tot het gehele bedrijfsnetwerk, wat inhoudt dat klanten ook bij de router, scanner, mappen van het bedrijf en de printer kunnen. Dit wil je natuurlijk voorkomen. Met een smart wi-fi heb je hier geen last van en kun je gerust een wi-fi code aan een klant geven. Door middel van smart wi-fi wordt er een speciaal netwerk gemaakt voor tijdelijke verbindingen. Bezoekers van je restaurant of showroom kunnen dus wel gebruik maken van het internet, maar kunnen niet bij bedrijfsgevoelige informatie.


Comments are closed.