About Electronics Live

Oude films doen herleven met Filmkapitaal.nl

Home  /  Uncategorized  /  Oude films doen herleven met Filmkapitaal.nl

Heeft u oude films op videobanden staan die u graag weer een keer wilt bekijken? Dit kan! Filmkapitaal.nl zorgt ervoor dat u uw oude video’s en films weer kunt bekijken. Dit doen ze op verschillende manieren. Het is mogelijk om de films te laten digitaliseren, restaureren en archiveren. Wat dit allemaal inhoudt leggen we haarfijn voor u uit, zo weet u precies wat u allemaal kunt doen met uw oude videobanden.

Films digitaliseren

Oude films van 8, 9.5 en 15 mm kunt u laten digitaliseren. Dit is het moment om dit te doen, de technieken worden steeds moderner en nu is het nog mogelijk om dit soort films om te laten zetten naar een digitaal bestand. Bij Filmkapitaal gebruiken ze de modernste scanners om dit zo goed mogelijk uit te kunnen voeren. Hierdoor bent u zeker van een scherp en duidelijk resultaat. U kunt de digitale bestanden gewoon afspelen op uw verschillende devices. Ook kunnen ze op een DVD worden gezet.

film

Films restaureren

Films worden netjes voor u gerestaureerd. Dit gebeurt altijd wanneer films worden gedigitaliseerd, u kunt de service ook los aanvragen voor uw reeds gedigitaliseerde bestanden. De beelden worden gestabiliseerd, er wordt vuil verwijderd en de beelden worden verscherpt. Er komt minder korrel in beeld en daardoor kijkt u de beelden nog scherper terug dan voorheen. Heeft u beelden die niet helemaal duidelijk te zien zijn? Laat ze restaureren en u geniet weer van prachtige beelden.

Films archiveren

Niet alleen digitaliseren en restaureren is een mogelijkheid, u kunt ook uw films laten archiveren. U heeft de keuze uit verschillende mogelijkheden zoals een beeldbank of een auto-tagging. Ook kunt u advies krijgen over het omgaan met veel data en het duidelijk opslaan ervan. Zo heeft u al uw videobestanden duidelijk in een overzicht, u hoeft niet meer te zoeken naar een specifiek bestand. U weet namelijk precies waar alles staat!


Comments are closed.